Finnish (Suomi)English (United Kingdom)DeutschRussian (CIS)

Aitoja elämyksiä. Ihmisille.

Porvoon kauniissa jokilaaksossa sijaitseva 1800-luvulta oleva perinteikäs sukutila tarjoaa aamiaismajoitusta sekä kokouspalveluita lämminhenkisellä palvelulla höystettynä. Tukkilan tila on palkittu useilla yrittäjäpalkinnoilla mm. Vuoden nuori maaseutuyrittäjä-palkinnolla. Paras palkinto on kuitenkin se että asiakkaat ovat viihtyneet ja monet tulevat uudelleen!

Tukkilan Tila

Tukkilan tila

Mainosta myös omaa sivuasi

Monipuolinen Tukkila tarjoaa majoitusta uudehkoissa viihtyisissä huoneissa, 1800-luvulla rakennetussa tunnelmallisessa mökissä, joka on kunnostettu vuonna 2003 ajanmukaiseksi mutta perinteitä kunnioittaen sekä vanhoissa aitoissa.

Vuonna 2006 Tukkilaan valmistui tyylikäs kokoustila joka tarjoaa puitteet erilaisten kokousten sekä juhlien järjestämiseen.Vanha kartanomainen miljöö, hevosineen sekä laamoineen luovat elämyksiä niin isoille kun pienemmillekin.

Hyvin nukutun yön jälkeen maistuu isännän valmistama reilu talonpojan aamiainen, joka tarjoillaan päärakennuksen verannalla upeassa jokimaisemassa.

Tukkilan savusauna on yli 100-vuotias mutta vieläkin sen pehmeät löylyt ovat vertaansa vailla. Vilvoittelu tapahtuu pulahtamalla raikkaaseen jokiveteen. Ja tämä kaikki... alle tunnin ajomatkan päässä Helsingistä!

Tervetuloa!

 
Aasiretket
10/05/2017

Kesytä kiire aasien kanssa Ensimmäisinä Suomessa järjestämme aasiretkiä luontoon. Maailmalla aasivaellukset ovat erittäin suosittuja. Näillä [ ... ]

Kevään kokous- ja virkistyspäivät myydään nyt!
06/03/2017

Nyt on aika varata yrityksellenne kevään virkistyspäivä. Suosituimmat päivät varataan ensimmäisenä, joten ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kevät on muutoksen aikaa!
06/03/2017

Kevät on uudistumisen ja muutoksen aikaa! Life coaching auttaa selkeyttämään sitä mitä haluat elämässä, miten saavutat tavoitteesi tai miten  [ ... ]